Rezsicsökkentés

Együtt 2014-PM: a Fidesz miatt lett még drágább az élet

Az Együtt 2014 - PM szerint az aláírásgyűjtés a "rezsiátverés" része, ezért arra figyelmeztetik az embereket, hogy ne adják meg adataikat.

2013.04.12 13:24MTI

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Fidelitas pénteki sajtótájékoztatóján "elnézte a házszámot", ugyanis nem náluk, hanem a Fidesznél kellett volna tiltakozniuk, mivel az elmúlt években a kormánypárt miatt lett még drágább az élet.

Az ellenzéki pártszövetség az MTI-hez pénteken eljutatott közleményében arra reagált így, hogy Mihalovics Péter, a Fidelitas elnöke megpróbált aláírást kérni Bajnai Gordontól a Fidesz rezsicsökkentést támogató kezdeményezéséhez, ám nem a volt miniszterelnököt nem találták a Haza és Haladás székházában.

Az Együtt 2014 - PM szerint az aláírásgyűjtés a "rezsiátverés" része, ezért arra figyelmeztetik az embereket, hogy ne adják meg adataikat "Kubatov Gábornak és a rezsimnek". Nem ez volna az első eset, hogy a nevüket és politikai véleményüket aztán illegális adatbázisokban tartja nyilván a Fidesz - írták.

A rezsicsökkentést nem lehet visszavonni, mert nem létezik - fogalmaztak. Szerintük a tehercsökkenés éppúgy fideszes átverés, ahogy a nyugdíjak megvédése vagy az adók csökkentése volt, a megélhetés költségei ugyanis több mint 16 százalékkal növekedtek az elmúlt három év "kormányzati ámokfutása" következtében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.