Rekordot döntött a nők foglalkoztatása

Fidesz: 160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány és Bajnai idején

"Százhatvanezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása idején."

2013.03.24 17:39MTI

Gúr Nándor, az MSZP alelnöke, az Országgyűlés foglalkoztatási bizottságának elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánypropagandával szemben jelenleg kevesebben dolgoznak, mint a kormányváltáskor. 

Szűcs Erika, a DK politikusa pedig arról beszélt újságírók előtt, hogy az elmúlt két évben drámaian romlottak, és a rendszerváltás óta nem tapasztalt mélypontra süllyedtek a magyarországi foglalkoztatottsági mutatók. 

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva mindezt úgy kommentálta, hogy ma 160 ezerrel többen dolgoznak, mint Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon kormányzása idején, ráadásul húszéves rekordot döntött a nők foglalkoztatása.
 
A kormány elkötelezett a foglalkoztatás bővítése mellett - hangsúlyozta a politikus, aki emlékeztetett egyebek mellett több nagyvállalat munkahelyteremtő beruházására, a vállalkozások terheinek csökkentésére, valamint a minimálbér-emelésre is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.