Az alkotmány nem játék

Zord időjárásban is lesz virrasztás a Köztársaságért?

A középiskolások szervezésében csütörtök este Nagy Imre szobránál lesz demonstráció az alkotmány negyedik módosítása ellen. Vajon elmossa az idő?

2013.03.14 15:08ma.hu

A hétfőn a parlamentet blokád alá vevő középiskolások csütörtök este hattól a Vértanúk terére, Nagy Imre szobrához invitálnak mindenkit, hogy közösen tiltakozzanak Áder János szerdai bejelentése "és a jogállamot lebontó negyedik módosítás" ellen - a "köztársaságért, és a hazánkért!"

Az alkotmány nem játék! Facebook-posztja szerint még a zord időjárás sem tántorítja el a tüntetőket:: "A kormánypárt és Áder János szétverte az alkotmányos demokráciát és elárulta a Köztársaságot. Mutassuk meg, hogy ezt nem hagyjuk, még ebben az időben sem, virrasszunk együtt a Köztársaságért!"

Így zárták el a tüntetők a Parlament főbejáratait >>>


Mint ismeretes, Áder János Magyarország alaptörvényének negyedik módosítására vonatkozó törvény aláírását az M1 Híradójában jelentette be szerda este. Az államfő a Sándor-palotából, felvételről sugárzott beszédében közölte: annak figyelembevételével hozta meg döntését, hogy megfogadta, Magyarország köztársasági elnökeként maradéktalanul viselni fogja az alaptörvényben rá rótt felelősséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.