Lakossági

Új szabályok a fővárosi szennyvízszállításban

Új szabályok léptek életbe a fővárosi lakossági szennyvízszállításban.

2013.03.08 11:22MTI

Az új rendszerben a vízfogyasztás alapján, a vízszámlával együtt kell fizetniük azoknak, akiknek az ingatlanja csak részlegesen vagy egyáltalán nem csatornázott - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ és a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi (FTSZV) Kft. pénteken.

A szolgáltatás díja 2013-ban változatlanul 337,70 forint + áfa köbméterenként - írták a közleményben, amely szerint az FTSZV a Fővárosi Közgyűlés 2011-ben meghozott rendelete értelmében a szippantott szennyvíz elszállítását fővárosi közszolgáltatóként végzi.

Hozzátették: átmeneti megoldásként az előző évhez hasonlóan az idén is lehetőség van arra, hogy a díjat az átvett folyékony hulladék mennyisége alapján állapítsák meg. Az erre vonatkozó igényt - a megfelelő dokumentumokkal együtt - az FTSZV Kft. ügyfélszolgálati irodáján lehet személyesen leadni 2013. március 11. és március 29. között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.