Ablakot, ajtót tettek tönkre

Fidesz: félmilliós kárt okoztak "Bajnai emberei"

"Bajnai Gordon emberei a Fidesz Lendvay utcai székházába betörtek, ablakot törtek ki és ajtót tettek tönkre, félmillió forintos kárt okoztak".

2013.03.07 14:46MTI

A kormánypárt hozzátette: "a székházában dolgozó nőkkel és férfiakkal szemben fizikai erőszakot alkalmaztak". Csütörtök délelőtt tüntetők hatoltak be a Fidesz budapesti székházának udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva. 

A Fidesz első reagálásban azt közölte, az agressziót nem tartja elfogadható eszköznek, és ha Bajnai Gordon előre szól, akkor az embereit minden további nélkül beengedik a Fidesz székházába.
 
"A székházfoglaláshoz Bajnai Gordonnak vagy az általa képviselt szervezeteknek nincs köze, ezt a Fidesz is tudja" - kommentált az MTI-hez eljuttatott kommünikében az Együtt 2014 választói mozgalom, amelynek a volt kormányfő társalapítója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.