Fidesz-székház

A Párbeszéd Magyarországért szolidáris a tüntetőkkel

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szolidáris a Fidesz-székház előtt tüntetőkkel. Karácsony Gergely, a PM politikusa szerint a Fidesz magára vessen, ha most civil tüntetők a párt székházát foglalják el.

2013.03.07 13:14MTI

A független országgyűlési képviselő közleményében azt írta: az alaptörvény negyedik módosításával a Fidesz arra készül, hogy politikai értelemben "megszállja a magyar társadalmat". El akarja foglalni az Alkotmánybíráságot, a hitéletet, az egyetemeket, a sajtót, az igazságszolgáltatást, sőt még azt is maga akarja eldönteni, hogy ki él családban és ki nem - sorolta.
   
Szerinte a Fidesz magára vessen, ha most civil tüntetők a párt székházát foglalják el.
   
Karácsony Gergely közölte: a Párbeszéd Magyarországért képviselői minden lehetséges eszközzel tiltakozni fognak az alkotmányosságot felszámolni akaró alaptörvény-módosítás ellen és támogatásukról biztosítanak minden ezzel kapcsolatos megmozdulást.
   
Csütörtök délelőtt tüntetők hatoltak be a kormánypárt budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára az alaptörvény negyedik módosítása ellen tiltakozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.