Fidesz-székház

Kocsis Máté: a tüntetők hallgassák meg a Fidesz álláspontját is

A Fidesz számára minden vélemény fontos, és a párt minden véleményt tiszteletben is tart, de a vélemény szabadsága nem egyenlő az erőszak szabadságával.

2013.03.07 13:22MTI

Kocsis Máté és Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő közös sajtótájékoztatója alatt az épület udvarát elfoglaló demonstrálók azt kiabálták: "az alkotmány nem játék", illetve "alkotmányt, jogállamot, demokráciát!".
   
A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta, az agresszió nem fogadható el a viták rendezésére. Hozzátette, ha "Bajnai Gordon előre szól, az embereit minden további nélkül beinvitáljuk" a székházba.
   
Kocsis Máté ezután azt kérte "a Bajnai Gordon által felheccelt, megvezetett" diákoktól és tüntetőktől, hogy vegyék észre, mire használják őket, és hallgassák meg a Fidesz álláspontját is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.