Álcivilek, hazugságok

Együtt 2014: Kocsis Máté felülmúlja Rogánt

Nem készülnek a bankadó eltörlésére és a családi adókedvezmény megszüntetésére - reagáltak.

2013.02.19 22:16MTI

Bajnai Gordon nem készül sem a bankadó eltörlésére, sem a családi adókedvezmény megszüntetésére - reagált az Együtt 2014 választói mozgalom közleményében a Fidesz kommunikációs igazgatójának sajtótájékoztatójára.

Kocsis Máté szerint, ha Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt miniszterelnökön múlna, akkor a bankadót és a családi adókedvezményt megszüntetnék vagy csökkentenék, a családok támogatását visszaadnák a bankoknak, és emelnék az adókat. Utóbbival kapcsolatban azt mondta: "ne legyen senkinek kétsége afelől, hogy a progresszív adózás adóemelést jelent. Gyurcsány 40 százalékban határozta meg, Bajnai még ahhoz is gyáva volt, hogy bevallja, mennyivel".

Az Együtt 2014 közleményében úgy fogalmazott: "Kocsis Máté mai nyilatkozata csupán annyival múlja felül Rogán Antal tegnapi produkcióját, hogy a Fidesz végre nevére veszi udvari álciviljei hazugságait". Mint kiemelték: Bajnai Gordon nem készül sem a bankadó eltörlésére, sem a családi adókedvezmény megszüntetésére. A progresszív adórendszerrel pedig négymillió adózó jár majd jobban - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.