2006-ban történt

Vádemelés a tévé székháznál történt eseményekkel kapcsolatban

Tizennégy volt, illetve jelenleg is aktív rendőrrel szemben emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség, pénteken, a 2006. október 18-én, a Magyar Televízió Szabadság téri székházánál történt események kapcsán.

2013.02.11 12:45Havariapress

A Központi Nyomozó Főügyészség Debreceni Regionális Osztálya az Országgyűlés Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának a 2002 és 2010 között, és különösen 2006 őszén az állam részéről a politikai szabadságjogokkal összefüggésben elkövetett jogsértéseket vizsgáló albizottság elnökének, illetve a nyomozás során több magánszemély feljelentése alapján folytatott vizsgálatot befejezte. 

Ennek eredményeként a Főügyészség tizennégy volt, illetve jelenleg is aktív rendőrrel, köztük a volt országos és volt budapesti rendőrfőkapitánnyal szemben, február 8-án vádiratot nyújtott be a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.