A városi rendőrkapitány is új

Új rendőri vezetőket neveztek ki Zalában

Új rendészeti igazgatója és hivatalvezetője van a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságnak (ZMRFK), illetve új vezető irányítja a zalaegerszegi rendőrkapitányságot - közölte a zalai főkapitányság pénteken honlapján.

2013.02.01 11:37MTI

Hatala József országos rendőrfőkapitány február 1-jei hatállyal a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatójának nevezte ki Prok József alezredest, aki tavaly április óta a zalaegerszegi kapitányság vezetője volt. Dedics Zoltán ezredes, a ZMRFK eddigi rendészeti igazgatója péntektől a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatói posztját tölti be.

Ugyancsak február 1-jei hatállyal bízta meg Fülöp Valter ezredes, Zala megye rendőrfőkapitánya a zalaegerszegi rendőrkapitányság vezetésével Farkas Tibor alezredest, a vizsgálati osztály eddigi vezetőjét. A ZMRFK hivatalát szintén ettől a naptól Erőss Péter őrnagy vezeti, aki 2007 óta a zalaegerszegi kapitányság hivatalvezetői tevékenységét látta el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.