Telephelyen találta

Gránátot vitt egy férfi a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra

Második világháborús gránátot vitt be a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra egy helyi férfi szerdán; a szerkezetet később a tűzszerészek szállították el.

2012.10.04 10:05MTI

Kovács Károly rendőr százados, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta: a férfi egy telephelyen talált rá a gránátra, amelyet előbb hazavitt, majd onnan a rendőrségre. A szerkezetet megsemmisítették. A rendőrség az esettel kapcsolatban azt kéri a lakosságtól, hogy aki robbanószerkezetet, bombát vagy lövedéket talál, ne mozgassa, hanem haladéktalanul értesítse a rendőrséget - tette hozzá a százados.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.