Elégedettek eddigi munkájával

Felmentették Lenti eddigi rendőrkapitányát

Zala megye rendőrfőkapitánya november 1-jei hatállyal felmentette tisztségéből Lenti eddigi rendőrkapitányát, Árkovics József alezredest.

2012.11.01 17:35MTI

 Nothoff Ingrid, a ZMRFK sajtófőnöke csütörtökön az MTI-nek megerősítette a Zalai Hírlap online kiadásának a felmentés tényéről szóló információját.
   
Elmondta: csütörtöktől a lenti kapitányság vezetésével a mostanáig Keszthelyen szolgáló Vajda Gábor alezredest bízta meg Fülöp Valter megyei rendőrfőkapitány. A sajtófőnök annyit közölt még: a főkapitány elégedett volt Árkovics József eddigi munkájával.
   
A ZMRFK honlapján később megjelentetett közlemény szerint a lenti kapitányság eddigi vezetője a jövőben a schengeni felkészüléssel kapcsolatos feladatokért felel a megyei főkapitányságon.
   
A közlemény kitér arra is, hogy Vajda Gábor alezredes korábban a keszthelyi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetőjeként szolgált, azt megelőzően tíz évig a hévízi rendőrőrs parancsnoka volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.