Az eurózóna jövője

Orbán-Barroso-találkozó lesz szerdán Brüsszelben

Orbán Viktor kormányfő szerdán Brüsszelbe látogat, ahol előadást tart az eurózóna megerősítésének lehetséges forgatókönyvéről, és találkozik José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével is.

2013.01.29 11:52MTI

Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-hez kedden eljuttatott tájékoztatásában tudatta: Orbán Viktor délelőtt mond beszédet a Bruegel Intézet angol nyelvű előadásán az eurózóna jövőjéről, majd részt vesz az azt követő vitán. A levezető elnök Jean-Claude Trichet, a Bruegel igazgatótanácsának elnöke, az Európai Központi Bank korábbi elnöke lesz.

Délután a magyar kormányfő megbeszélést folytat José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével, ami után sajtónyilatkozat várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.