"Felelőtlen döntést hozott"

Egy felmondás indoklását várja Tarlóstól az LMP

Az LMP választ vár Tarlós István főpolgármestertől arra, hogy miért mondott fel azonnali hatállyal és indoklás nélkül november 10-én a Budapest Esély Nonprofit Kft. igazgatójának.

2012.11.25 12:05MTI

Az ellenzéki párt elfogadhatatlannak tarja, hogy a főpolgármester "ilyen felelőtlen döntést hozott" egy szakmailag és gazdaságilag is kifogástalanul működő cég irányításáról. 

Az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményben Kaltenbach Jenő fővárosi frakcióvezető és Szél Bernadett parlamenti képviselő hangsúlyozza, hogy az elsősorban közfoglalkoztatás-szervezéssel és esélyegyenlőségi programok szervezésével foglalkozó cég működésére mindeddig senkinek sem volt panasza. 

Hozzáteszik, hogy az a tavalyi több mint húsz százalékos elvonás ellenére is megőrizte működőképességét, sőt az előző éveknél nagyobb arányban tudta nyílt piaci munkahelyhez segíteni az álláskeresőket. Érthetetlennek tartják az igazgatóváltást és megjegyzik, hogy arra eddig sem az intézmény korábbi vezetője, sem az ügyben kérdéseket feltevő LMP nem kapott indoklást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.