A Fidesz parlamenti frakciója szerint

A Bajnai-kormány alatt nőtt az államadósság és a munkanélküliség?

A Fidesz parlamenti frakciója szerint a Bajnai-kormány ideje alatt nem csökkent, hanem nőtt az államadósság és a munkanélküliek száma. A képviselőcsoport ezzel Oszkó Péter csütörtöki szavaira reagált.

2012.11.22 19:14MTI

A volt pénzügyminiszter a Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a Bajnai-kormány alatt Magyarország államadóssága az európai uniós átlagra állt be, és a forintban kifejezett államadósság csökkent, nem pedig nőtt.
   
A Fidesz ezzel szemben úgy látja: az állítás nem igaz, hiszen 2002-höz képest 2009-ben volt a legmagasabb, csaknem 80 százalékos az államadósság, a foglalkoztatottak száma pedig 2009-ben mélyponton volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.