46,81 százalékos részvételi arány

A Jobbik jelöltje nyerte az időközi választást Tiszavasváriban

A település eddigi vezetőjét, Fülöp Eriket (Jobbik) választották Tiszavasvári polgármesterévé a vasárnapi időközi önkormányzati választáson.

2012.10.28 21:15MTI

Bundáné Badics Ildikó elmondta: a nem jogerős végeredmény szerint Fülöp Erik 2 411 voksot szerzett, míg a Fidesz által támogatott Ráduly Zsoltra (Tiszavasváriért Közéleti Egyesület) 1 707, az MSZP színeiben induló Timári Istvánnéra 499, míg a Budapesti-Pest Megyei SZEM-pont Egyesület jelöltjére, Aleva Istvánra pedig 116 szavazat érkezett.
   
A választásra jogosult 10 111 választópolgár közül 4 733-an járultak az urnákhoz, ez 46,81 százalékos részvételi arányt jelent.
   
Az időközi voksolást azért kellett megtartani a Tisza-parti városban, mert az önkormányzat augusztus 1-jén feloszlatta önmagát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.