Magyar-osztrák közös rendőri akció

Embercsempész furgon akadt fenn az ellenőrzésen Hegyeshalomnál

Tizenkilenc illegális bevándorlót és egy szerb embercsempészt fogtak el Hegyeshalomnál az éjjel egy magyar-osztrák közös rendőri akció során.

2012.10.25 11:48MTI

Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese közölte: egy szerb rendszámú furgonban bukkantak a 18 pakisztáni és egy afgán férfira, akinek se magyarországi, se a schengeni övezetben való tartózkodásra jogosító irata nem volt. A jármű 31 éves szerb sofőrje beismerte: magyar területen, egy benzinkútnál vette fel utasait, akiket Hegyeshalomnál akart illegálisan Ausztriába juttatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.