Büntetésüket öt évre felfüggesztették

Embercsempészeket utasítottak ki Magyarországról

A Komáromi Városi Bíróság két-, illetve másfél éves börtönbüntetésre ítélt hétfőn két szerb embercsempészt, aki a hétvégén bukott le az M1-es autópályán; büntetésüket öt évre felfüggesztették, és ugyanennyi időre kiutasították őket Magyarországról.

2012.10.16 14:20MTI

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense Léber Gabriella elmondta, a két szerb állampolgár egy bérelt gépkocsival három fiatal pakisztáni férfit próbált átjuttatni Ausztriába. Az ellenőrzés feltárta, hogy a pakisztániakat október 5-én a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság már kiutasította az országból, ezért beutazási és tartózkodási tilalom megszegése miatt őrizetbe vették őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.