Pártoktól, mozgalmaktól, érdekképviseletektől

Véleményeket kér gazdasági programjáról az MSZP

Az MSZP megküldi gazdasági kilábalási koncepciójának vitairatát a demokratikus ellenzéki pártoknak, mozgalmaknak, civil szervezeteknek, érdekképviseleteknek, és várja róla a véleményüket.

2012.10.19 11:39MTI

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: az előző nap bemutatott gazdasági programjukat elküldik az LMP-nek, a Demokratikus Koalíciónak, a 4K!-nak, a Milla Egyesületnek, a Szolidaritás mozgalomnak, Bajnai Gordon Haza és Haladás Alapítványának, valamint megkapják szakszervezetek, kamarák is.

Az MSZP elnöke ezt azzal indokolta, hogy a demokratikus erők nem elégedhetnek meg az Orbán-kormány leváltása érdekében kötött hatalomtechnikai paktummal, programalapú együttműködésre van szükség, hogy világos legyen, mit tennének 2014 után. Véleménye szerint ennek első állomása lehet az MSZP gazdaságpolitikai programjának megvitatása, véleményezése és az érkező javaslatok beépítése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.