Az épület nagyobb része megsemmisült

Raktártűz Nyíregyházán

Csaknem teljesen kiégett egy raktárépület Nyíregyháza-Kistelekiszőlőben szerdára virradóra, személyi sérülés nem történt.

2012.09.26 08:55MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője Takács Judit elmondta: a nyíregyházi tűzoltókat nem sokkal hajnali három óra előtt riasztották a lángok oltásához; az utómunkálatok a kora reggeli órákban is tartottak.

A tűzoltók kiérkezésekor a négyszáz négyzetméteres létesítmény teljes terjedelmében égett, a raktár nagyobb része megsemmisült a lángokban. A tűzben személyi sérülés nem történt, a tűzoltóknak a lángokból egy oxigénpalackot sikerült kihozniuk, mielőtt az felrobbant volna - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.