A gáztűzhelyen felejtette az ételt

Füstmérgezés miatt kórházba szállítottak egy idős férfit Orosházán

Füstmérgezés miatt a mentők kórházba szállítottak szombat délelőtt egy idős orosházi férfit, aki a gáztűzhelyen felejtette az ételt.

2012.09.22 12:30MTI

Nagy Szilvia elmondta: délelőtt 11 óra előtt érkezett jelzés arról, hogy Orosházán, a Rákóczi utcában egy második emeleti lakásból ömlik ki a füst. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság orosházi, mezőkovácsházi és békéscsabai hivatásos tűzoltóegységei vonultak ki a helyszínre. A lakásban lángok nem csaptak fel, csak füst keletkezett. Jelenleg a lakás és a lépcsőház szellőztetése zajlik - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.