Azeri kiadatás

Martonyi János fogadta az Országos Örmény Önkormányzat vezetőit

Martonyi János külügyminiszter csütörtökön hivatalában fogadta Serkisian Szeván Simont, az Országos Örmény Önkormányzat elnökét és Avanesian Alex Artin elnökhelyettest.

2012.09.06 19:40MTI

A közlemény szerint a tárcavezető kifejezte szándékát, hogy a magyarországi örmény kisebbség ismereteit, kapcsolatrendszerét is szeretné igénybe venni a jelenlegi feszültség oldása és a magyar-örmény kapcsolatok javítása érdekében.

A megbeszélés résztvevői egyetértettek abban, hogy mindenekelőtt tudományos, kulturális és egyházi területen mérik fel az együttműködés további lehetőségeit és ezek ismeretében határozzák meg a jövőbeni lépéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.