Elkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra

Választókerületi felelősöket nevez ki az MSZP

Mind a 106 egyéni körzetben választókerületi felelősöket nevez ki az MSZP elnöksége szeptember végéig, a szocialisták ezzel megkezdik a felkészülést a parlamenti választásokra.

2012.08.16 16:52MTI

Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető csütörtökön újságíróknak elmondta: a választókerületi felelősök többsége az MSZP egyéni jelöltje lehet 2014-ben, ehhez azonban teljesíteniük kell majd azokat a feladatokat, amelyeket részletesen meghatároznak számukra.

A pártelnök arról is beszélt, bár az MSZP változatlanul ellenzi, hogy a választási részvételt előzetes regisztrációhoz kössék, arra számítanak, hogy a Fidesz-KDNP emellett dönt. A szocialisták ezért külön kampánnyal készülnek a regisztrációra.

Kérdésre válaszolva Mesterházy Attila kifejtette: úgy gondolja, ha kell, az MSZP egyedül is képes a kormányváltásra, de továbbra is készek a programalapú együttműködésre más demokratikus szervezetekkel, pártokkal. "A szövetséggel egy probléma van, az, hogy van egy demokratikus ellenzéki párt, amelyik nem akar együttműködni: az LMP" - hangsúlyozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.