Igyekeznek útjelzőt adni

Szalai Annamária: fontos cél, hogy a gyermekek is tudatosabban használják a médiát

Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke szerint fontos cél, hogy a gyermekek is egyre tudatosabban használják a médiát, ezért támogatni kell őket abban, hogy megtalálják a nekik értékes programokat, műsorokat.

2012.07.12 11:37MTI

A Magyar Kábelkommunikációs Szövetség kezdeményezésére és az NMHH szakmai támogatásával létrejött, a gyermekeknek megfelelő értékes és érdekes műsorokat ajánló Tévézz okosan! program csütörtöki budapesti bemutatóján Szalai Annamária azt mondta, a kezdeményezéssel a legfogékonyabb korosztálynak igyekeznek útjelzőt adni abban a digitális útvesztőben, amelybe beleszülettek és amelyben élnek.

Kéry Ferenc, a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség elnöke kiemelte: a gyermekek átlagosan napi 200 percet ülnek a televízió előtt, azt kell elérni, hogy hasznosan és jól töltsék el ezt az időt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.