Nem készül önkormányzati reformokra

Gyenesei leteszi az esküt

Leteszi a miniszteri esküt Gyenesei István kijelölt önkormányzati miniszter ma az Országgyűlésben. A független országgyűlési képviselő az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium utódjaként létrejövő új tárcát vezeti.

2008.05.19 09:11MTI

A miniszterjelölt kinevezését nem támogatta az Országgyűlés szakbizottsága. A jelölt meghallgatásán azt mondta, nem készül önkormányzati reformokra, és nem tud több pénzt sem ígérni a konvergenciaprogram keretei miatt.

Ma várhatóan kiegészítik a közmédiumok kuratóriumi elnökségét. A határozathozatalok után lefolytatják az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény felülvizsgálatáról szóló törvényjavaslat általános vitáját.

Az előterjesztés részletes indoklása szerint a törvény hatályon kívül helyezése nyomán visszaáll az elfogadás előtti társadalombiztosítási rendszer.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.