Az MSZP bírálja a kormányt

Orbán már Szerencsejáték Zrt.-ben sem lát fantáziát

A kormányt bírálja az MSZP, amiért a futball Európa-bajnokság kezdetére nem készült el a Szerencsejáték Zrt. internetes fogadóirodája.

2012.06.08 11:20MTI

Varga László országgyűlési képviselő pénteki közleményében úgy fogalmazott: "a magát eddig legalább a futballpályán eredményesen pozícionáló Orbán Viktor már a fociüzletben helyzetbe hozható Szerencsejáték Zrt.-ben sem lát fantáziát".

A politikus emlékeztetett arra: az internetes fogadóiroda megnyitását a pénteken kezdődő lengyel-ukrán rendezésű tornára ígérte a Szerencsejáték Zrt., ám a fejlesztés elhúzódására hivatkozva az mégsem indult el időben.

A szocialista politikus szerint a bukása felé a legjobb úton haladó Orbán Viktor előbb-utóbb a magyar futballközönséget is cserbenhagyja.

A Szerencsejáték Zrt. korábbi közlése szerint a beszállító késedelmes szolgáltatása miatt nem indulhat el a sportfogadási oldal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.