Székely Gábort váltja

Szentpétery Kálmán a Szerencsejáték Zrt. új elnök-vezérigazgatója

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) 2010. június 26-i hatállyal Szentpétery Kálmánt nevezte ki a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjára - közölte a Szerencsejáték Zrt. hétfőn az MTI-vel.

2010.06.28 17:12MTI

Szentpétery Kálmán Székely Gábort váltja a társaság élén. A közleményben kiemelik: az igazgatóság új szervezeti és irányítási rendet alakított ki, így megszüntette a vezérigazgató-helyettesi munkakört, és több igazgatóságot összevont.

Az MNV Zrt. 2010. június 25-i hatállyal kinevezte a Szerencsejáték Zrt. igazgatóságát is, amelynek elnöke Szentpétery Kálmán, tagjai Baranyay László, Komondi Zsolt, Kollár K. Attila, Nánásy Csaba és Tóth Tamás. Határoztak a felügyelőbizottság tagjairól is, a testület tagjai Varga Edit, Incze Zsolt, Szabó Iván, Knapp István és Mucsi Gyula.

Az MNV Zrt. pénteken azt közölte: az új vezetéstől azt várják, hogy magas színvonalon teljesítse a társasággal kapcsolatos szakmai és pénzügyi követelményeket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.