Szíria

Két robbanás Damaszkuszban, több tucatnyi halott

Több tucatnyian meghaltak vagy megsebesültek csütörtök reggel Damaszkusz egyik délnyugati negyedében, ahol két robbantást hajtottak végre terroristák - jelentette a szíriai állami televízió.

2012.05.10 10:34MTI

Sűrű füst gomolyog a városrész felett. A robbanások nyolc óra előtt néhány perccel történtek, vagyis a reggeli csúcsforgalom idején. A biztonsági erők lezárták a környéket, ahol egy katonai hírszerzési hivatal parancsnoksága is található.

A televízió felvételein összeégett holttestek, még mindig füstölgő gépkocsi-roncsok voltak láthatók.



Egy szemtanú szerint a biztonsági emberek senkit sem engednek be a városrészbe, és a környező iskolákból hazaküldték a tanulókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.