Még nem döntöttek a poszt betöltéséről

Indoklás nélkül leváltottak két fővárosi rendőri vezetőt

A belügyminiszter kedden indoklás nélkül visszavonta a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettesének vezetői megbízatását, az országos főkapitány pedig a közlekedésrendészeti főosztály vezetőjét.

2012.05.08 15:59MTI

Bényi Mónika, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: Markó Attila ezredes, budapesti rendőrfőkapitány-helyettes vezetői megbízatását Pintér Sándor; Jánosik István ezredes, BRFK-főosztályvezető megbízatását pedig Hatala József altábornagy vonta vissza indoklás nélkül.
   
Az ORFK szóvivője azt mondta, a két vezető beosztású rendőr feladatait a helyettesek látják el addig, amíg a poszt betöltéséről nem döntenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.