Vonulásos tüntetés

Tiltakozó megmozdulást szervez a Jobbik a megszorító intézkedések miatt

"Vonulásos tüntetéssel" tiltakozik a "brutális megszorítások" ellen a Jobbik május 12-én Budapesten - közölte a párt elnöke.

2012.05.05 21:14MTI

Vona Gábor közleménye szerint a vonulók az MSZP- és a Fidesz-székházat is érintik, "így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát, melyet az EU és az IMF nyomására hajtanak végre a helytartók".

"A gazdagok kormánya ott folytatja, ahol a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által fémjelzett elődje abbahagyta. E gazdaságpolitika magyar családok százezreinek veszélyezteti az életét, beleértve a folyamatosan lecsúszó, leszakadó középosztályét is. A kormány folyamatosan csak egy szűk, tehetős csoportnak kedvez intézkedéseivel, s mindeközben válságos állapotok uralkodnak az egészségügy és az oktatás területén is. Elég volt a megszorításokból, az emberek lehúzásából, kiszipolyozásából!" - áll Vona Gábor közleményében.

A dokumentum szerint a Jobbik azokra számít, akiknek elegük van az állami szervek "kíméletlen pénzbehajtásából", az új adókból és adóemelésekből, illetve megélhetésüket veszélybe sodorta a munkanélküliség vagy a devizahitel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.