"Ez egy elképesztő megszorító csomag"

Vona Gábor kiakadt a Széll Kálmán Terv 2.0-n

A Jobbik elnöke szerint a Széll Kálmán Terv 2.0 egy "elképesztő megszorító csomag", amely bevezetése esetén 2013-ban egy átlagos négyfős család zsebéből 240 ezer forintot vesz ki. Vona Gábor ezt szerdán, az MR1 Kossuth Rádió 180 perc című műsorában mondta.

2012.04.25 08:32MTI

Az ellenzéki pártelnök szerint az pedig különösen felháborító, hogy eközben a bankadó a felére csökken, a kormány kivezetné a különadókat és a "pofátlan" végkielégítéseket terhelő 98 százalékos adó is megszűnik, vagyis innentől semmilyen adó nem terheli majd a "parlamentből kibukott képviselők" végkielégítését.    

Vona Gábor a Gyöngyöspata jobbikos polgármesterével kapcsolatban múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételről azt mondta: szerinte nem véletlen, hogy az éppen a gyöngyöspatai eseti bizottság jelentésének parlamenti tárgyalása előtt került nyilvánosságra, holott "bizonyos balliberális körök" már egy éve tudnak a felvétel létezéséről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.