Teljes gazdasági és társadalmi csőd

Lázár: 2010-re a rendszerváltozás totális zsákutcává alakult

Lázár János szerint attól függetlenül, hogy kinek milyen a politikai meggyőződése, egyet kell azzal értenie, hogy a rendszerváltozás után 2010-ben Magyarország a teljes gazdasági és társadalmi csőd állapotába került.

2012.05.05 13:41MTI

A rendszerváltozás totális zsákutcává alakult, nem annak indult, de azzá tették - mondta a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Lakiteleki Népfőiskolán az Apor Vilmos Közéleti Kollégium, a Balázs Ferenc és a Szent-Györgyi Albert Kollégium több száz hallgatója előtt tartott előadásában.
   
Véleménye szerint a rendszerváltóknak, ezen belül a politikai jobboldalnak is megvan a maguk felelőssége a rendszerváltás csődjéért.
   
Hangsúlyozta ugyanakkor: elvitathatatlan, hogy "a rendszerváltás sírját" a 80-as évek végi kommunisták ásták meg, és azok a kései szocialisták, akik a 90-es évek után több alkalommal lehetőséget kaptak arra, hogy az országot irányítsák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.