Nyit a jégpálya

Hétvégén már csúszik a Balaton? - képekkel

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata pénteken ellenőrzi a jég vastagságát a tihanyi Belső tavon. Ha így marad az idő, a jégpályát is kijelölik.

Nézze meg, hogyan jegesedett a Balaton! >>> képgaléria

2012.02.02 10:15ma.hu
Kattintson a képre! >>> Fotó: MTI

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Tihany Község Önkormányzatával közösen pénteken bejárja a tihanyi Belső tavon kijelölendő jégpálya területét, mely során ellenőrzik a jég vastagságát, a pálya működésének biztonságosságát.

Az addig várható hideg időjárásnak köszönhetően várhatóan a bejárást követően a jégpályát azonnal kijelölik, s azt a téli sportok kedvelői használatba is vehetik.

A jégpályán tartózkodók biztonságára a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának munkatársai ügyelnek majd az esetleges beavatkozáshoz szükséges eszközökkel "megerősítve"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.