Öt évre bízta meg az államfő

Patyi András a közszolgálati egyetem élén

Öt évre, 2016. december 31-ig Patyi Andrást bízta meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektori feladatainak ellátásával a köztársasági elnök.

2012.01.07 11:48MTI

Schmitt Pál erről szóló határozata a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium november 22-én tájékoztatta az MTI-t arról, hogy Patyi András egyetemi tanárt, a Legfelsőbb Bíróság egykori bíráját választotta rektornak a közszolgálati egyetem ideiglenes szenátusa. Az egyetem három intézmény - a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Kara - jogutódjaként jött létre január 1-jén.

A Magyar Közlönyben megjelent a Budapesti Corvinus Egyetem új rektorának, Rostoványi Zsoltnak a megbízásáról szóló államfői határozat is. A felsőoktatási intézmény szenátusa november 7-én döntött úgy, hogy Rostoványi Zsolt - egyetemi tanár, Közel-Kelet-szakértő - lesz Mészáros Tamás utódja a rektori poszton. Az új vezető megbízatása 2016. június 30-ig szól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.