Molnár nem bírja a titkolózást

Belekukkantana a DK Orbán és Barroso levelezésébe

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra a José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével folytatott levélváltás összes dokumentumát.

2011.12.31 13:29MTI

A párt nevében Molnár Csaba ügyvezető alelnök küldött közleményt adott ki. Ebben azt írják, hogy a magyar miniszterelnök, "akinek kormányzása idején a hazánk bóvli lett, aki államcsőd szélére  sodorta az országot", nem titkolózhat a választók előtt.
   
A DK szerint nincs helye a menekülésnek abban a helyzetben, amikor a nemzetközi sajtó már arról ír, hogy Magyarország elveszítheti szavazati jogát az Európai Unióban, és az Európai Bizottság vizsgálja a demokrácia szabályainak magyarországi megsértéseit.
   
Orbán Viktor ne bújjon el, ne titkolózzon, a polgároknak joga van tudni, miről levelezik a magyar miniszterelnök és az Európai Bizottság elnöke - áll a DK közleményében.

   

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.