Virtigli européerből szélsőbalos aktivista?

Deutsch Tamás a Twitteren szópofozta Barrosot

Kemény bírálattal illette keddi Twitter-üzenetében az Európai Bizottság elnökét, José Manuel Barrosot Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő.

2011.12.20 16:18MTI

"Ilyen, amikor egy virtigli européerből előtör a fiatalkori szélsőbalos aktivista, aki Brüsszelből Moszkvát szeretne" - olvasható a magyar néppárti képviselő által írt Twitter-bejegyzésben, amelyet Deutsch azzal összefüggésben tett közzé, hogy Barroso levelet küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Ebben Barroso aggodalmát fejezte ki a központi bank függetlenségével kapcsolatban. Az Origo hírportál korábban úgy értesült, hogy a bizottság elnöke személyes hangvételű levélben szólította fel a magyar kormányfőt a jegybankról és a pénzügyi stabilitásról szóló törvényjavaslat visszavonására.
   
Deutsch Tamás nyáron tett közzé hasonló, ám jóval durvább hangvételű üzenetet, amikor Thomas O. Melia, az amerikai külügyminisztérium emberi jogok kérdésében illetékes helyettes államtitkára kritikát fogalmazott meg a magyar kormány bizonyos intézkedéseivel kapcsolatban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.