Daganatos betegségben szenved

Pajzsmirigyrákja van az argentin államfőnek

Daganatos betegségben szenved az argentin elnök: Cristina Fernández de Kirchnernél pajzsmirigyrákot állapítottak meg orvosok, akik január elején megműtik a politikust - közölte az elnöki hivatal szóvivője

2011.12.28 08:38MTI

Alfredo Scoccimarro helyi idő szerint kedd este, Buenos Airesben újságíróknak elmondta, hogy a betegséget egy rutinszerű orvosi vizsgálat során vették észre. Áttét nem képződött, vagyis a betegség a pajzsmirigyről nem terjedt tovább a szervezet más részeire.

Az argentin elnököt január 4-én műtik meg, s a lábadozást követően várhatóan január 24-től látja el ismét hivatali teendőit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.