2008-ban hunyt el a fiú

Mosonmagyaróvári műhibaper: ejtették a vádat

Ejtette a vádat a mosonmagyaróvári műhibaperben a helyi kórház belgyógyászati osztályán 2008-ban elhunyt fiú anyjának, azaz a pótmagánvádlónak a jogi képviselője, ezzel pénteken lezárult a Mosonmagyaróvári Városi Bíróságon június elején indult eljárás.

2011.11.25 13:38MTI

Az ügyvéd közlése szerint "önmagáért beszél" a hat, egységes álláspontot nem tükröző orvos szakértői vélemény alapján kért hetedik, amely szerint nem a belgyógyászatra, hanem a traumatológiára kellett volna beszállítani a tizenéves fiút, ott végezhették volna el ugyanis azokat a vizsgálatokat, amelyek feltárják belső sérüléseit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.