Nincsenek szakmai érvek a titkosszolgálat ellen

A Fidesz, meg a NIBEK - A Jobbik csak vádaskodni tud?

A Fidesz szóvivője szerint a Jobbik csak vádakat tud megfogalmazni az új titkosszolgálat, a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ (NIBEK) tervezett létrehozásával kapcsolatban, szakmai érvekkel ugyanis nem tud előhozakodni.

2011.11.24 13:46MTI

Selmeczi Gabriella csütörtöki tájékoztatóján kérdésre válaszolva így kommentálta azt, hogy a Jobbik elfogadhatatlannak tartja a kormány által javasolt NIBEK létrehozását, az ellenzéki párt szerint ugyanis az új titkosszolgálat nem lenne más, mint "a kormány egy újabb eszköze az orwelli világ építéséhez".
   
A Fidesz szóvivője reagálásában úgy fogalmazott: "ha diktatúráról beszélünk, akkor azt nem a Fidesz háza táján kell keresni". A Fidesz egy demokratikus párt, aggódni pedig sem a kabinet, sem a kormánypárt tevékenységével kapcsolatban nem kell - mondta Selmeczi Gabriella.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.