A támogatás maximum 15 ezer forintig terjed

Ösztöndíjban részesül 61 kaposvári roma diák

Önkormányzati ösztöndíjban részesül 61 kaposvári roma tanuló; az erről szóló értesítőt Szita Károly (Fidesz-KDNP) polgármester adta át hétfőn a városházán.

2011.11.07 18:49MTI

Az ösztöndíjban részesülők közül kilencen felső-, harmincan középfokú oktatási intézményben tanulnak - van köztük óvodapedagógiát, gyógypedagógiát, földrajzot, fizikát hallgató egyetemista és főiskolás, egészségügyi szakiskolás és gimnazista -, 22-en pedig általános iskolások.
   
Az ösztöndíj összege függ a tanulmányi átlagtól és az iskolatípustól is, a megítélt támogatás néhány ezer forinttól 15 ezer forintig terjed.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.