"Biztos szavazóbázist jelentenek"

Jobbik: a kormány romastratégiája totális kudarc

A Jobbik szerint a kormány romastratégiája totális kudarc és ma Magyarországon egyre gyakoribb a cigányság felől a magyarság felé irányuló rasszizmus - jelentette ki szerdai sajtótájékoztatóján Apáti István.

2011.10.26 13:38MTI

A jobbikos ellenzéki képviselő példaként a Tavaszmező utcai megvert magyar diák esetét, illetve az érdi rendőrverést említette.

Apáti István szerint tudomásul kellene vennie a kormánynak, hogy a rasszizmus nemcsak a többség irányából a kisebbség felé, hanem fordítva is működik, és egyre gyakoribb ma Magyarországon.

A Jobbik szerint ráadásul "azért kell ezeket eltűrni, mert a cigányok választások során könnyen kezelhető és biztos szavazóbázist jelentenek".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.