Elcsente az MTB-t

Sem Istent, sem biciklistát: a templom elől lopta el a méregdrága kerékpárt

A csákberényi református templom elől tűnt el egy 50 000 Ft értékű MTB kerékpár vasárnap délelőtt.

2011.09.05 12:08ma.hu

Egy 12 éves csákberényi kisfiú vasárnap délelőtt a helyi református templom bejárata előtt támasztotta le biciklijét, mely egy óra múlva már nem volt ott. A fiú ezt követően a polgárőrök segítségével kezdte keresni a kétkerekűt. A szülők által tavaly 50 000 Ft-ért vásárolt feltűnő narancssárga színű MTB kerékpárra emlékezett egy férfi, aki látta, hogy egy fiatalember kerekezik vele Zámoly felé - írja közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A polgárőrök így a szemtanúval együtt a biciklis után indultak, majd Zámoly külterületén kérdőre vonták a kerékpárral kapcsolatban. Ő erre azt válaszolta nekik, hogy a biciklit nemrég vette, és Székesfehérvárra tart vele.

A szemtanú ezt követően telefonált be a rendőrségre, és tett bejelentést az esetről. A fehérvári rendőrök végül elcsípték a 21 éves csákberényi férfit, aki a rendőröknek azt állította, hogy a biciklit 3 000 Ft-ért Söréden vette az egyik kocsmában egy ismeretlen személytől. Időközben édesanyjával a helyszínre érkezett a kisfiú is, aki felismerte saját kerékpárját. A rendőrök így azt lefoglalták.

A fiatalembert a járőrök előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a lopás elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.