Besétált a rendőrségre

Eddig szökött: feladta magát a Cozma-gyilkosság vádlottja

Megjelent a rendőrségen, és feladta magát a Cozma-gyilkosság negyedrendű vádlottja.

2011.09.01 11:54ma.hu

Pál Gábor elszámoltatása folyamatban van - tudta meg a HavariaPress.

A lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt álló férfi kedden vonta ki magát a rendőri intézkedés alól, mikor a rendőrök ellenőrizték tartózkodási helyét, egy VII. kerületi lakást. A 33 éves vádlott elfutott, s eltűnt a rendőrök elől, akik közölni akarták vele, hogy letartóztatják, mert a bíróság - az ügyészi fellebbezést elfogadva - újra elrendelte vele szemben a legszigorúbb kényszerintézkedést.

A rendőrség körözést rendelt el, a férfit nagy erőkkel kezdték keresni. Pál Gábor csütörtökön reggel jelent meg a BRFK-n, s feladta megát.

A 33 éves férfi vallomást tett az első fokon eljáró bíróság előtt. Elmondta, hogy a később megkéselt Marian Cozmát egy székkel többször hátba vágta a veszprémi lokálnál. A bíróság a férfit társtettesként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt ítélte nem jogerősen öt év börtönre. A vádlottat az ítélethirdetés után helyezték házi őrizetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.