Jövőre még többen

Negyven gyermek kapott beiskolázási támogatást a BM-től

Negyven gyermek kapott beiskolázási támogatást a Belügyminisztériumtól (BM). A támogatást Pintér Sándor belügyminiszter adta át hétfőn a fővárosban.

2011.08.22 14:13MTI

A szolgálatteljesítéssel összefüggésben elhunytak, hősi vagy szolgálati halottá nyilvánítottak gyerekeinek egyenként 56 ezer forintot adtak át ünnepélyes keretek között a minisztériumban.

A tárcavezető az átadás előtt elmondta: az eddigiekhez képest jelentős mértékben megemelték ezt a támogatást, és a jövő évben tovább növelik az ilyen célra fordítható összeget.

"Ez az anyagi támogatás csekély segítség, nem pótolhatja az édesapát (...) de úgy gondolom, hogy a mindennapi élet nehézségeit csökkentheti" - hangsúlyozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.