Közel áll a szívekhez

Egy tökéletes autó- Az új Mazda 6

Az új Mazda6 nagyon közel áll a tökéletes autó szinonimájához.

2010.12.01 11:20autolabor.hu

Sportos elegancia. Talán e két szóval jellemezhető leginkább a Mazda új felsőkategóriás limuzinja. Amit korábban már a 3-asnál, az MPS-nél és a CX-7-nél is éreztünk, az új 6-os teljes mértékben visszahozta.

A tényt, hogy a Mazda minden szegmensben hibátlan, szinte már tökéletes autókat alkot. Nem tudunk belekötni. Úgy jó, ahogy van.

Középiskolában, a történelem érettségi előtti negyed órában nem izzadtam ennyire, mint most. Miután néhány sorban, bevezetőként ellőttem az összes közhelyt, ki kell jelentenem: színes pályafutásom egyik legnehezebb feladata elé állított a Mazda az új 6-ossal.

Mert minden tesztautónak vannak különlegességei, hibái, érdekességei, kiválóságai, amiket bekezdéseken keresztül tudunk elemezni. A Mazda6-nak azonban nincs. Egyszerűen hibátlan, és mint ilyen, ezt vagyok kénytelen kifejteni a folytatásban. De mit lehet egy autón szépíteni ezen felül?

Félreértés ne essék, a Mazda6 korántsem unalmas autó, amiről nem lehet mit írni. Csupán olyan, mint amikor az ember becsukja a szemét és álmai családi autójára gondol.

Gyönyörű, sportos, kényelmes, halk, izmos, nagy, megnyugtató és gazdaságos. Ezzel pedig mindent elmondtam

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.