Peches volt a rekorder

Nem jött össze a randi: beszorult a felüljáró alá

A gondos előkészületek ellenére sem sikerült eljutnia barátnője születésnapi piknikjére egy 368 kilós férfinak az Egyesült Államokban, pedig a targonca szerencsésen kivitte házából ágyastul és ráemelte egy teherautóra.

2008.03.11 19:40MTI

Út közben azonban egy felüljáró túl alacsonynak bizonyult, és "levitte" a férfi, Manuel Uribe ágya fölé épített napellenzőt. Uribe úgy megijedt, hogy vérnyomása leesett, és az orvosok inkább hazatanácsolták.

A 42 éves férfi amúgy 568 kilót nyomott öt éve, akkor volt csúcssúlyában. Azóta sikerült két mázsát leadnia, de még mindig ágyba kényszerül és még mindig nem tudja megvalósítani élete nagy álmát: vacsorázni vinni a barátnőjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.