Fizetni fogsz, te autós!

Nem ad felmentést a pályamatrica alól a rendszerhiba

Vagy más útvonalat választottak, vagy nagy merészen mégis a sztrádán autóztak azok, akik ma reggel nem tudtak pályamatricát venni. Akik a sztrádát választották, azoknak sem kell aggódniuk: nem büntetik meg őket, ha még ma, utólag megveszik a szelvényt.

2010.10.08 17:37MR1- Kossuth

Órákon át nem lehetett autópálya-matricát vásárolni sem SMS-ben, sem a benzinkutaknál péntek reggel.

Béni Gyöngyi, az autópálya-kezelő szóvivője az MR1-Kossuth Rádiónak azt mondta, számítástechnikai probléma okozta a leállást, 9 óra 20 percre tudták megjavítani a rendszert.

Azoknak, akik emiatt matrica nélkül használták az autópályát, utólag kell megvásárolniuk a szelvényt még a mai napon, az ellenőrzésnél ezt a pár órát méltányosan kezelik.

Nem azt vizsgálják majd, hogy megadott időben, az ellenőrzés időpontjában volt-e valakinek matricája, az a lényeg, hogy a mai napra szólóan legyen jogosultsága. Azt, aki nem tud a mai napra érvényes matricát felmutatni, megbüntethetik.

Béni Gyöngyi azt mondta, csak akkor merült volna fel, az, hogy ne kelljen utólag se megvenni a szelvényt, ha hosszabb ideig tart a rendszer leállása

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.