Idén jön az új Mégane

Érkezik az új Renault Mégane Coupe

A Genfben hódító Renault Mégane Coupe Concept szériaváltozata még ebben az évben megérkezhet az utakra. Persze nem teljesen ugyanaz a modell, de így sem kell aggódni: izgalmas autót láthatunk hamarosan.

2008.03.10 19:30ma.hu

A Genfi Autósazlon egyik nagy kedvence volt a Renault Mégane Coupe Concept: fölöttébb látványos jármű, meg kell hagyni. A rajongóknak jó hír lehet, hogy az idén érkezik az új szériamodell is: nem annyira pofás, mint a genfi, de azért trendi.

A Renault illetékese a Volkswagen Sciroccoval példálózott, mikor megsúgta azt is, hogy (természetesen) a Párizsi Autószalonon debütál majd az új kupé - és az új ötajtós is, ha már...

A tanulmány egyébként egy új kupé alapja - ezt hasonlította a Sciroccóhoz. Elárulta azt is, hogy ez lesz az egyetlen háromajtós Mégane, ferdehátúakból csak ötajtós lesz majd - 2009 végéig pontosan ki is derül, mire gondol: ekkorra ígérik a teljes széria megújulását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.