Springfield lakói barátkoznak a Renault-val

Simpsonék tesztelik az új Renault Kangoot

A Renault határozottan jó humorral bír: Dacia néven akar Magyarországon autót eladni, és rajzfilmfigurákkal népszerűsítik a Kangoot. Előbbi valószínűleg nem poénnak volt szánva, utóbbit valószínűleg igen. Annak jó is.

2008.02.06 17:30ma.hu

A francia autógyár és a Xxth Century Fox tavaly szerződést kötött a Renault Kangoo kampányától: a filmes cég népszerű (és felettébb lökött) sárga családja, a Simpson família reklámozza az autót. Mivel kételkednek a reklámszlogenekben, az egész csalás elkezdi nyüstölni a járgányt: Bart, Marge, Lisa, Maggie, és Abraham nagypapa, és természetesen Homer, az animált sorozatvilág Al Bundyja.

Van egy olyan tippünk, hogy nem találnak majd fogást a kocsin (ettől reklám a reklám). De az ötlet frappáns. Várjuk a jedi lovagok által végzett teszteket - ha már Fox, ugye...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.