Ünnepélyes gyártásindító augusztus 26-án

Beindult a Nissan Juke gyártása

A Nissan sunderlandi gyárában ünnepélyesen beindították a Juke gyártását augusztus 26-án.

2010.08.30 11:09autolabor.hu

A JUKE egyesíti a SUV-ok és a sportautók legjobb tulajdonságait, és a következő hónaptól kezdve - amikor Európa-szerte megkezdődik az értékesítése - friss és dinamikus alternatívát jelent a kisméretű ferdehátú autókkal szemben.

Úgy látszik, hogy a JUKE folytatja nagyobb testvérének, a Qashqai-nak a sikerét, hiszen az előrendelési lehetőség júniusi megnyílása óta 22.500 rendelést adtak le rá Európában.

Ennek alapján úgy tervezik, hogy Sunderlandben akár évente 100.000 darab is készülhet, ezáltal a rendkívül sikeres Qashqai mögött a gyár második legnagyobb darabszámban gyártott modellje lehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.